Gooi wat in mijn schoentje!

Het is weer zo ver, de Sint en zijn Pieten zijn weer in het land.

Vorig jaar maakte ik een blogpost over wat de Sint ging brengen bij Marcel & Jeanne, en ook dit jaar zal de Sint weer enkele wensen inwilligen van deze brave kinders.

Op Marcel zijn lijstje staan dino’s, dino’s en nog eens dino’s.

En liefst van al nog “Blue”, beter bekend als de velociraptor uit Jurassic World Sinterklaas liet zijn oog vallen op Lego: de helikopterachtervolging van Blue. Ook koos hij voor de speelggoeddinosaurus Blue himself, want je kan er nooit genoeg hebben.

Jeanne zette bovenaan haar wishlist een piano. Ik heb er haar dan ook maar doen aan herinneren dat er boven in de kast reeds een piano stof ligt te vergaren. Waardoor het kind al vree content was dat haar kattenpiano terug beneden stond. “Miauw miauw miauw!”

Sinterklaas denkt dit jaar te scoren met een allereerste échte Barbie pop voor J. Het zal deze exotische zeemeermin worden inclusief dolfijn!

De Sint weet ook dat Jeanne een Tiny boekje wel kan smaken, dus koos hij voor Tiny aan zee.

De creatieve kant van J. is ook de Sint niet ontgaan, dus zal hij ook nog blaasstiften van Frozen brengen.Dan kan het kind weer geweldige vlekken maken met stift op haar witte kledij en is haar Frozen honger weer gestild. Win-win!

Ze wil ook graag een jurkje van Anna (van Frozen uiteraard), maar Sinterklaas vindt dat ze nog maar wat moet spelen met haar jurkjes die ze al heeft hangen van prinses Elsa, haar bijenkostuum, elfenkostuum, dirndl en haar drie verschillend K3 jurkjes. Trop is te veel en te veel is trop!

Sinterklaas wil ook graag dat kindjes leren samenspelen, dus zal hij ook nog wel een cadeautje brengen dat voor hen beide leuk is. J. & M. zijn reuzefans van “Nachtwacht”. Daarom denkt Sinterklaas aan het Monstrokaartspel.

En zo vinden Sinterklaas en zijn Pieten dat het welletjes geweest is. Tot volgend jaar!

Een gedachte over “Gooi wat in mijn schoentje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s